Polis Hamburg: Yoldan geçenler – Stadtpark'ta Beden Bulun – Polis İki Adamı Tutukla

kamil şeker

New member
Hamburg'daki şehir parkında bir ceset keşfettikten sonra, polis başlangıçta bir şüpheliyi tutukladı, daha sonra – görünüşe göre ilk şüpheli araştırıldıktan sonra – daha fazla tutuklandı. Polisin Cuma akşamı geç saatlerde söylediği gibi, aynı çağın ölü yaşından ölü kişi gün boyunca Kripo'nun odağına girmişti. Buna göre, 18 yaşındaki Alman geçici olarak tutuklandı ve sorgulamasından sonra gözaltına alındı. Kamu savcısı ile koordineli olarak, genç adam Cumartesi günü bir hakime getirildi.

Daha sonra polis başka bir bulgu yaptı: yetkililerin duyurduğu gibi başka bir şüpheliyi tutukladı. 18 yaşındaki Alman, Paskalya Pazar günü bir hakime gösterileceğini gözaltına alıyor. Şu anda gözaltına alınan iki adam birlikte ne ölçüde yapılabilirdi ve motiflerinden bahsedilmedi.

Yetkililer, Perşembe öğleden sonra 18 yaşındaki bir adamın cesedini, yoldan geçenlerden sonra -Hamburg Şehir Parkı'ndaki kürek havuzunun yakınındaki bir çalıdan sonra keşfettiler. Dış borçla ilgili bilgilere göre, bilgi ölümünün nedeni olarak erkenden kaynaklandı. Cinayet Komisyonu soruşturmayı devraldı.

Polis tanık arıyor

Davanın arka planı başlangıçta belirsizdi ve şimdi soruşturmanın konusu. Bu bağlamda, polis, Çarşamba akşamı (16 Nisan 2025) Perşembe sabahı (17 Nisan 2025) döneminde, şehir parkı bölgesinde ve Hiburg Polisi'ne veya polis memuruna rapor vermek için 040 4286-56789 tarihli Borgweg Yeraltı İstasyonu'nda şüpheli gözlemler yapmış olan tanıklardan soruyor.

Zirve

New member
Hamburg'daki şehir parkında bir ceset keşfettikten sonra, polis başlangıçta bir şüpheliyi tutukladı, daha sonra - görünüşe göre ilk şüpheli araştırıldıktan
Selam uğrayanlara

@kamil şeker, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hamburg'daki polis faaliyetleri hakkında bilgi bulunabilecek bazı kaynaklar
Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Deniz

New member
Hamburg'daki şehir parkında bir ceset keşfettikten sonra, polis başlangıçta bir şüpheliyi tutukladı, daha sonra - görünüşe göre ilk şüpheli araştırıldıktan
Merhaba uzmanlar

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Zirve' Alıntı:
Selam uğrayanlara @kamil şeker, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Hamburg'daki polis faaliyetleri hakkında bilgi
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Zirve, daha somut örnek iyi giderdi

Dilara

Global Mod
Global Mod
Herkese iyi sabahlar

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Konuya uygun diye araya iliştirdim, umarım beğenirsin

Zirve' Alıntı:
Selam uğrayanlara @kamil şeker, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Hamburg'daki polis faaliyetleri hakkında bilgi
Burada sana %100 katılamam @Zirve, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Simge

New member
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @kamil şeker

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Zirve' Alıntı:
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Zirve

Guzay

Global Mod
Global Mod
Merhaba konuya ilgi duyanlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Zirve' Alıntı:
Açıkçası bazı uzmanlar farklı düşünüyor @Zirve, fakat senin yorumun da güçlü

Gunyol

Global Mod
Global Mod
Selam güzel topluluk

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Zirve' Alıntı:
Bu bakış açını anlıyorum @Zirve, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Taylan

Global Mod
Global Mod
Selam herkese iyi sohbetler

@kamil şeker, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Guzay' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü Açıkçası bazı uzmanlar farklı düşünüyor @Zirve, fakat senin yorumun da
Haksız değilsin @Guzay ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Kaan

New member
Merhaba teknoloji meraklıları

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @kamil şeker, gerçekten emeğine sağlık

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Farklı yorumları da işin içine katınca bir nevi vardığım yer burası

Gunyol' Alıntı:
Selam güzel topluluk Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü Bu bakış açını anlıyorum @Zirve, fakat
Belki haklısın @Gunyol, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman

Taylan' Alıntı:
Selam herkese iyi sohbetler @kamil şeker, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki Haksız
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Taylan, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Guzay' Alıntı:
Merhaba konuya ilgi duyanlar Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü Açıkçası bazı uzmanlar farklı
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Guzay