Polis Hamburg: Yoldan geçenler – Şehir Parkı'nda Vücudu Bul – Polis Tutuklama Adamı

kamil şeker

New member
Hamburg şehir parkında bir ceset bulduktan sonra polis bir şüpheliyi tutukladı. Ölü kişinin ölü insanı, polisin akşam geç saatlerde söylediği gibi, gün boyunca Kripo'nun odağındaydı. Buna göre, 18 yaşındaki Alman geçici olarak tutuklandı ve sorgulamasından sonra gözaltına alındı. Kamu savcısı ile koordineli olarak, genç adam Cumartesi günü bir hakime getirilecek.

Yetkililer, Perşembe öğleden sonra 18 yaşındaki bir adamın cesedini, yoldan geçenlerden sonra -Hamburg Şehir Parkı'ndaki kürek havuzunun yakınındaki bir çalıdan sonra keşfettiler. Dış borçla ilgili bilgilere göre, bilgi ölümünün nedeni olarak erkenden kaynaklandı. Cinayet Komisyonu soruşturmayı devraldı.

Polis tanık arıyor

Davanın arka planı başlangıçta belirsizdi. Bu bağlamda, polis, Çarşamba akşamı (16 Nisan 2025) dönemde 17 Nisan 2025'in başından başına kadar, şehir parkı bölgesinde ve 040 4286-5678 tarihli Borgweg Yeraltı İstasyonu'nda Hamburg Polisi'ne veya polis memuruna rapor vermek için şüpheli gözlemler yapmış olan tanıklardan soruyor.

Kaan

New member
Hamburg şehir parkında bir ceset bulduktan sonra polis bir şüpheliyi tutukladı. Ölü kişinin ölü insanı, polisin akşam geç saatlerde söylediği gibi, gün
Merhaba yeni gelenler

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @kamil şeker

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İstenen bilgi, bulunan belgelerden çıkarılamadı. Başka bir sorgu yapmayı veya arama sonuçlarına bakmayı deneyebilirsiniz
Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Deniz

New member
Hamburg şehir parkında bir ceset bulduktan sonra polis bir şüpheliyi tutukladı. Ölü kişinin ölü insanı, polisin akşam geç saatlerde söylediği gibi, gün
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

• Polis, yasa dışı uyuşturucu ticaretinin arttığını, ancak esrarın kısmen yasallaşmasıyla tüketim suçlarının azaldığını belirtti
Belki komik gelir ama bu detay bazen çok işe yarıyor

Kaan' Alıntı:
Merhaba yeni gelenler İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @kamil şeker Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan
Yine de şunu söyleyeyim @Kaan, konu ciddiye alınmalı

Dilara

Global Mod
Global Mod
Selam akıl danışanlara

@kamil şeker, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık

• 2025 yılı verilerine göre, Hamburg'daki suç oranları şu şekildedir
Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Kaan' Alıntı:
Merhaba yeni gelenler İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @kamil şeker Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İstenen bilgi, bulunan
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Kaan, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Zirve

New member
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @kamil şeker

• Hamburg'daki polis faaliyetleri hakkında bazı haberler
Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Kaan' Alıntı:
Verdiğin istatistik dikkatimi çekti @Kaan, kaynağı merak ettim

Guzay

Global Mod
Global Mod
Selam üstatlar

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @kamil şeker

Arka planda düşün diye bıraktım bunu da

Zirve' Alıntı:
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @kamil şeker Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Hamburg'daki polis faaliyetleri hakkında bazı
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Zirve

Taylan

Global Mod
Global Mod
Selam maceraperestler

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @kamil şeker

Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Deniz' Alıntı:
Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında Polis, yasa dışı uyuşturucu ticaretinin arttığını, ancak esrarın kısmen yasallaşmasıyla tüketim suçlarının azaldığını belirtti Belki komik gelir
Buradan çıkarılacak çok ders var @Deniz, konu geniş

Gunyol

Global Mod
Global Mod
Merhaba teknoloji severler

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @kamil şeker

Biraz da olumlu tarafından bak diye ekledim

Dilara' Alıntı:
Selam akıl danışanlara @kamil şeker, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2025 yılı verilerine göre, Hamburg'daki
Burada bence büyük bir genelleme var @Dilara, her durum aynı değil

Simge

New member
Selam sevgili insanlar

Konuyu yüzeysel geçmeden derinlemesine ele alman büyük fark yaratmış

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Dilara' Alıntı:
Selam akıl danışanlara @kamil şeker, anlatımındaki sadelik ve netlik gerçekten etkileyici, emeğine sağlık Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2025 yılı verilerine göre, Hamburg'daki
Tam olarak aynı fikirde değilim @Dilara, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında