Zwickau, Saksonya: “Walter Lübke'yi Düşün” -Mayor “Adolf Hitler” den e-posta alıyor

kamil şeker

New member
Constance Arndt, Zwichau Belediye Başkanı ve şimdi ülke çapında manşetlerde bulunuyor: 47 yaşındaki, yazma hataları da dahil olmak üzere e-posta ile ulaştığı halka tehdit etti. Politikacı şöyle yazıyor: “Kendimi korkutmasına izin vermiyorum.”

Federal seçimlerinde, Zwichauer'in yüzde 40'ından fazlası yakın zamanda AFD'yi seçti, ancak belediye başkanı özgür seçmenlerden. Şimdi Constance Arndt kendini sağa karşı aşırılık yanlılarına karşı savunmak zorunda.

Pazartesi günü, 47 yaşındaki Instagram'da ulaştığı tehdit edici bir e-posta kamuoyu yaptı. “Bugün posta aldım. Şimdi gönderenin ne endişe duyduğunu bilmiyorum?” Korkmak mı istedi? “Yerel politikacıya hesabında soruyor ve” Adolf Hitler “adlı bir gönderenden aldığı e -postanın bir ekran görüntüsünü gösteriyor: Yaklaşık.Yazım hatasına rağmen, 2019'da sağa giden bir radikal tarafından vurulan kapı başkanı Walter Lübcke'nin (CDU) başkanı görünüşe göre evinin terasında vuruldu. Kırmızı.) Daima dikkatli olun. ”

“Evet, tehditkar hissediyorum. Walter Lübcke ile tam olarak ne yapıldığını biliyorum. Evinde bir sağa giden bir aşırılıkçı tarafından vuruldu. Bunun benim ve ailem için ne anlama gelebileceğini hatırlıyorum.”

“Bild” gazete raporları, diğer şeylerin yanı sıra, politikacı zaten bir cezai şikayette bulundu, kendisi konuyla ilgili yazısında yazdı: “Ben korkmuyorum.” Ve ayrıca: “Gönderenin hala içerikle ilgili katkıları varsa, saygılı değişim ve yapıcı eleştiri için müsaitim! Yüz yüze gitmek gibi herhangi bir tartışmadan kaçınmadığım için biliniyorum.” Ancak şimdiye kadar hiç kimse bildirmedi.

Ayrıca e -postada NSU eki

Gazete raporuna göre, posta posta sağlayıcısının bir adresi tarafından gönderildi Google–ancak “[email protected]” kısaltması kullanıldı.

1999 yılında kurulan Beate Zschäpe, Uwe Mundlos ve Uwe Böhhardt ile kendi kendine atanan NSU (Ulusal Sosyalist Yeraltı), daha sonra Chemnitz ve Zwicta (Saxony) şehirlerinde gizli davrandılar. 2000 ve 2007 yılları arasında üçlü (Zschäpe gözaltında, Böhnhardt ve Mundlos öldü), birkaç ırkçı motive cinayet, dokuz göçmen ve bir polis kadın öldürüldü.

“Federal Siyasi Eğitim Merkezi” nin analizine göre, Almanya'nın yerel politikacısı, hakaretlerin yanı sıra sözlü ve saldırı tehditlerinden giderek daha fazla şikayet ediyor. “Tehditlerin nasıl somut olduğu çok farklıdır. Çoğunlukla sözlü düşmanlık şeklinde tehditler vardır. Dijital alanda, tehditler ve iftira zaten birçok belediye yetkilisi için günlük çalışmalarının normalliğinin bir parçasıdır. Bu düşmanlığın, aşırı yapı yapılarının kısmen organize edilmiş kampanyaları olması nadir değildir.”

kaza