kamil şeker
New member
Hamburg, Alster'daki lüks oteldeki “Four Seasons” daki “Haerlin” restoranı ile en üst düzeyde yeni bir cins damgasına sahiptir: şef Christoph Rüsffer yönetimindeki restoran, restoran lideri “Guide Michelin” restoranının yeni baskısından görülebileceği gibi üç Michelin yıldızı ile dekore edebilir.
ZDF yemek şovu “Mutfak Savaşı” nda sık sık jüri olarak görülebilen Rüffer, 20 yıl boyunca “Haerlin” mutfağını 1 yıldızdan 2 yıldızdan 2 yıldız seviyesine yükseltti ve şimdi gastronomik Olympus'a kaldırdı. “Mükemmel dengede en iyi ürünlerden mükemmel kompozisyonlar ile üç yıldız şüphesiz hak ediyor”, hevesli müfettişleri övün.
Kevin Fehling 10. kez üç yıldız getiriyor
Hamburg şimdi 3 yıldızlı iki restorana sahip ve Alman gastro ipucunda Münih ile yer alıyor: Üst şef Kevin Fehling ve “Masası Kevin Fehling” restoranı, benzersiz, kozmopolit, yaratıcı aroma fusion “ile onuncu yılda üç yıldızı daha önce teyit etmişti.
İki yıldızı Hamburg'da üç restoranı savunabildi: Elbbrücken'deki “100/200 Mutfak”, Hafencity'deki “Bianc” ve dış Alster'daki “Fontenay” otelinde “Lakeside”.
“Zafer” destekleyicilerden biridir
“Glorie”, “100/200 mutfak”, “yerel mücevher” ve Thomas Alfons Snack Bar tarafından da işletilen “Koer” ile bir çatı altında 1 yıldızlı bir cennete yükseldi. Außenalster'daki “Atlantic Restaurant”, Hamburg-Otensen'deki “Petit Amour” ve eski şehirdeki “Lisbeth” geçen yıl yeni yıldızlarını savundu.
Eimsbüttel'deki “denizanası”, Elbchaussee'deki “Landhaus Scherrer”, Hoheluft-ost'daki “Piment”, Winterhude'daki “Zeik” ve Altona-Altstadt'taki “Haebel” bir yıldız tuttu.
“Yeşil Kıç” ile Ödül
Hamburg yıldız mutfaklarından bazıları, çevreye duyarlı alışveriş ve yemek pişirmek için kendilerini “yeşil bir yıldız” ile süsleyebilir. “100/200 Mutfak”, “Haebel”, “Landhaus Scherrer” ve “Zeik” özellikle kaynak kazanan gastronomiye dikkat ediyor.
Örneğin, mevsimsel ve bölgesel ürünler kullanırlar ve türe uygun hayvancılıktan et ve balık kullanırlar. “Yerel mücevher”, “zafer” ve “klinker” bu kategoride yenidir.
“Rehber Michelin” – Üç Yıldız – en yüksek ödülü bu yıl ülke çapında 12 restoran alabildi. 47 Gastronomi iki yıldıza getirdi ve 282 en iyi mutfak bir yıldız pişirdi. Sürdürülebilir mutfakları için 80 restoran da “Yeşil Yıldız” aldı.
Küçük Kırmızı Seyahat Rehberi “Rehber Michelin” ilk olarak 1910'da ortaya çıktı, daha sonra lüks gastronomi için ilk yıldızlar verildi. İlk Michelin yıldızları 1966'da Alman mutfaklarına dağıtıldı.
“Rehber Michelin” e ek olarak, “Gault & Millau” restoran rehberi de düzenli olarak önemli bir uluslararası gurme rehberi olarak görünmektedir. Mükemmel mutfak sanatı için şef şapkaları ödüllendirir.
ZDF yemek şovu “Mutfak Savaşı” nda sık sık jüri olarak görülebilen Rüffer, 20 yıl boyunca “Haerlin” mutfağını 1 yıldızdan 2 yıldızdan 2 yıldız seviyesine yükseltti ve şimdi gastronomik Olympus'a kaldırdı. “Mükemmel dengede en iyi ürünlerden mükemmel kompozisyonlar ile üç yıldız şüphesiz hak ediyor”, hevesli müfettişleri övün.
Kevin Fehling 10. kez üç yıldız getiriyor
Hamburg şimdi 3 yıldızlı iki restorana sahip ve Alman gastro ipucunda Münih ile yer alıyor: Üst şef Kevin Fehling ve “Masası Kevin Fehling” restoranı, benzersiz, kozmopolit, yaratıcı aroma fusion “ile onuncu yılda üç yıldızı daha önce teyit etmişti.
İki yıldızı Hamburg'da üç restoranı savunabildi: Elbbrücken'deki “100/200 Mutfak”, Hafencity'deki “Bianc” ve dış Alster'daki “Fontenay” otelinde “Lakeside”.
“Zafer” destekleyicilerden biridir
“Glorie”, “100/200 mutfak”, “yerel mücevher” ve Thomas Alfons Snack Bar tarafından da işletilen “Koer” ile bir çatı altında 1 yıldızlı bir cennete yükseldi. Außenalster'daki “Atlantic Restaurant”, Hamburg-Otensen'deki “Petit Amour” ve eski şehirdeki “Lisbeth” geçen yıl yeni yıldızlarını savundu.
Eimsbüttel'deki “denizanası”, Elbchaussee'deki “Landhaus Scherrer”, Hoheluft-ost'daki “Piment”, Winterhude'daki “Zeik” ve Altona-Altstadt'taki “Haebel” bir yıldız tuttu.
“Yeşil Kıç” ile Ödül
Hamburg yıldız mutfaklarından bazıları, çevreye duyarlı alışveriş ve yemek pişirmek için kendilerini “yeşil bir yıldız” ile süsleyebilir. “100/200 Mutfak”, “Haebel”, “Landhaus Scherrer” ve “Zeik” özellikle kaynak kazanan gastronomiye dikkat ediyor.
Örneğin, mevsimsel ve bölgesel ürünler kullanırlar ve türe uygun hayvancılıktan et ve balık kullanırlar. “Yerel mücevher”, “zafer” ve “klinker” bu kategoride yenidir.
“Rehber Michelin” – Üç Yıldız – en yüksek ödülü bu yıl ülke çapında 12 restoran alabildi. 47 Gastronomi iki yıldıza getirdi ve 282 en iyi mutfak bir yıldız pişirdi. Sürdürülebilir mutfakları için 80 restoran da “Yeşil Yıldız” aldı.
Küçük Kırmızı Seyahat Rehberi “Rehber Michelin” ilk olarak 1910'da ortaya çıktı, daha sonra lüks gastronomi için ilk yıldızlar verildi. İlk Michelin yıldızları 1966'da Alman mutfaklarına dağıtıldı.
“Rehber Michelin” e ek olarak, “Gault & Millau” restoran rehberi de düzenli olarak önemli bir uluslararası gurme rehberi olarak görünmektedir. Mükemmel mutfak sanatı için şef şapkaları ödüllendirir.