HSV: Güç değişikliği mi? Stefan Kuntz kulübün denetim kuruluyla görüştüğünü doğruladı

kamil şeker

New member
Hamburger SV Hamburg'da iktidar değişikliği mi?

Kuntz, HSV ile görüşmelerini doğruladı

Şu an: 11:03| Okuma süresi: 3 dakika

Stefan Kuntz şu anda yalnızca TV uzmanı olarak çalışıyor.  Geçen eylül ayına kadar Türk milli takımını çalıştırdı

Şu anda sadece futbol uzmanı olarak televizyonda: Stefan Kuntz

Kaynak: Picture Alliance/SvenSimon/Frank Hoermann/SVEN SIMON

WELT podcast'lerimizi buradan dinleyebilirsiniz

Gömülü içeriğin görüntülenmesi için, üçüncü taraf sağlayıcılar olarak gömülü içeriğin sağlayıcıları da bu izni gerektirdiğinden, kişisel verilerin iletilmesine ve işlenmesine ilişkin geri alınabilir onayınız gereklidir. [In diesem Zusammenhang können auch Nutzungsprofile (u.a. auf Basis von Cookie-IDs) gebildet und angereichert werden, auch außerhalb des EWR]. Anahtarı “açık” konuma getirerek bunu kabul etmiş olursunuz (herhangi bir zamanda iptal edilebilir). Bu aynı zamanda GDPR Madde 49 (1) (a) uyarınca belirli kişisel verilerin ABD dahil üçüncü ülkelere aktarılmasına ilişkin onayınızı da içerir. Bu konuda daha fazla bilgi bulabilirsiniz. Sayfanın altındaki anahtarı ve gizliliği kullanarak onayınızı istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.

HSV'de güç yapısı sarsılıyor gibi görünüyor. Soru şu: Kulüp talihsiz sportif direktör Jonas Boldt'la nasıl başa çıkıyor? Her durumda, tartışma şu anda ilerliyor. Stefan Kuntz kendisiyle temasa geçildiğini doğruladı.

DEski milli oyuncu Stefan Kuntz, ikinci lig kulübü Hamburger SV ile görüştüğünü doğruladı. 61 yaşındaki oyuncu, “Bundesliga'nın web şovunu yönetirken” “Temas vardı ama henüz olmadı” dedi. “Bu, yönetim kurulunun konumuyla ilgili.” BILD ve “Hamburger Abendblatt” Pazartesi akşamı oybirliğiyle HSV denetim kurulunun geçen hafta Kuntz ile görüştüğünü bildirdi. 1996 Avrupa şampiyonu, geçtiğimiz Aralık ayında HSV koçluk pozisyonuna zaten adaydı.

Spor direktörü Jonas Boldt bir süredir ilgi odağıydı. Kulüp, yeni biten sezonda altıncı kez sıralamada dördüncü sıraya yükselmeyi kaçırdı. Boldt'un yönetimi altında beş başarısız girişimde bulunuldu. 42 yaşındaki oyuncu 2019'dan beri HSV'de. Daha önce Felix Magath ve Jörg Schmadtke ile görüşmeler yapılmıştı. Her ikisi de artık bu işe uygun değil. Boldt son zamanlarda işine devam edeceğinden oldukça emindi. 2025'e kadar sözleşmesi devam ediyor.

Kuntz, halihazırda VfL Bochum'da sportif direktör olarak (2006'dan 2008'e) ve 1. FC Kaiserslautern'de yönetim kurulu başkanı olarak (2008'den 2016'ya) çalıştı. Almanya U21 antrenörü olarak başarılı bir dönemin ardından, son olarak 2021-2023 yılları arasında Türkiye milli antrenörü olarak çalıştı.

Boldt, HSV'de görevde kalacağını varsayıyor

Tartışmalı HSV spor direktörü, Pazar akşamı görevde kalıp kalmayacağı sorulduğunda şunları söyledi: “Öyle olduğunu varsayıyorum.” Boldt, en azından bu kez geçen yılki bir hatayı tekrarlamadı. Sonucu tekrar analizin önüne koymadı. Bir yıl önce, VfB Stuttgart'a karşı küme düşme kaybından sadece birkaç dakika sonra o zamanki teknik direktör Tim Walter'ı dokunulmaz ilan etmişti. Bu sefer halefi Steffen Baumgart'a yönelik bu kadar net bir taahhüt yoktu.

ayrıca oku

Özellikle erkekler genellikle

“Şu ya da bu şeyi farklı hayal ettiğini hayal edebiliyorum. Ne o ne de ben memnunuz” dedi Boldt, Baumgart hakkında. “Bu yüzden artık her şeyi sakince tartışacağız ve her şeyi üst üste koyacağız.” Bu “tamamen normal bir süreç.” Böyle bir sezonun ardından aceleci açıklamalar yapmamakta sorun olmadığını düşünüyorum. Sonuçta yukarı doğru fark çok büyüktü ve bu şekilde sonuçlanmayan çok fazla maç vardı.”

Koç, sezonun 1. FC Nürnberg'e karşı oynadığı son maçın ardından daha da net bir şekilde şunları söyledi (4:1): “Jonas ve ben her gün iletişim kuruyoruz. Bizim açımızdan işler devam ediyor, benim açımdan onun açısından da işler devam ediyor. Bu tam olarak doğru olan şey.”